Novosti

Silane Guard – Tečnost staklo, mišljenja i cijene, da li je vrijedno, gdje kupiti, kako to funkcionira?

Silan Guard je jedan od najboljih načina da se štite organizam. Neka vrsta tečnih stakla, koji se mogu primijeniti u nekoliko slojeva, čime se samo poboljšanje zaštitni sloj. Uzmite u obzir princip primjene, kompletan set Willson Silan garde i njegova vrijednost
Sadržaj članka:.
Silan Guard je revolucionarni proizvod japanskog proizvođača Willson, poznatiji kao jedna komponenta , tečnost stakla. Korištenje zaštitne opreme Silan Guard će pomoći da se štite boju i za uklanjanje mikro-ogrebotina.

Prema podacima proizvođača, osnova ovog leka leži u komponenti silikona. Do nedavno, Silan garde bio dostupan samo u Japanu, ali sada je proizvođač proširuje svoje tržište prodaje na području ZND. Ranije u auto tržišta i prodavnicama mogli naći sličnu tečnost Glass Company Willson, ali prema navodima proizvođača Silan Guard je novi korak u zaštiti boju.

Kako zaštititi automobil tijelo od Silan Guard

Kako zaštititi karoseriju vašeg automobila – ovo pitanje pita se svaki vlasnik automobila. Uostalom, zaštita tijela automobila je uvijek jedan od važnih pitanja za svakog domaćina. Prvo, jer je sačuvan izgled automobila, i drugo, da zaštiti automobil od oštećenja boje i korozije.

Često na poljski karoseriji koristeći skupe alate i platiti puno novca za auto poliranje. Kako bi se ti ne pokušao, ali nakon nekog vremena, čak i na novi automobil će biti mikro-ogrebotina. Mnogi stručnjaci predlažu da pokrije zaštitnih materija tijelo automobila nakon svakog pranja, ali i dalje je kvalitet takvih lišća očekivati ​​najbolje.

Kompanija Willson dobila pozitivnu reputaciju zbog prvog tečnost staklo Willson Body Staklo Guard za zaštitu organizma. U vrijeme pojave alata na tržištu jednaka nije, prihvatljiva cijena, i puno pozitivnih komentara da li je trik na ugled kompanije. Sada, ovaj proizvođač predstavio potpuno nove načine za zaštitu tijela Silan garde. Prema riječima predstavnika kompanije tečnog stakla Silan Guard je njihov novi korak, proboj i sljedeću generaciju proizvoda Body Glass Guard među Automobili kemikalija za zaštitu boje.

Japanska kompanija Willson je poznato više od 50 godina proizvodnjom različitih vrsta proizvoda za negu automobila. Najpoznatiji Fabrika se nalazi u predgrađu Tokija. Među proizvodima Willson možete naći razne šampona, pribor, njegu tijela, mirisa i pribor za pranje.

Koja je Silan Guard

Silan Guard je jednokomponentna tečnost staklo, u stanju ne samo da daju boja i lakova pokrivanje automobila cipela, ali i štite organizam od macrocarpon. Prema podacima proizvođača Willson, lijek je jedna komponenta. To znači da nema daljnje manipulacije za njegovu primjenu ne treba (ne treba miješati nekoliko različitih boca, sekvencijalni primjena različitih jedinjenja).

sastav tekućine stakla Silan garda uključuje silikona poliranje elemenata i voštana supstanca. Često poliranje karoserije važi do prve kiše ili pranja, tečnost staklo Silan garde daje blistav sjaj za tijelo automobila za dugo vremena (do jedne godine) su. U ovom slučaju, Silan garda ima vodoodbojna efekat, koji daje svoje prednosti na tijelo će biti manje prljavštine i posebno manje vode, a samim tim i sušenje vaš automobil na istom garaži će biti mnogo brže.

skup tečnost Silan sa stakla garde, Willson uključuje:

  • bocu s tekućim staklom;
  • aplikator (spužva aplikacije);
  • vinil rukavica;
  • krpa od mikrofibre;
  • priručnik Evropska za upotrebu.

Primjenom jednokomponentni tečni Silan stakla Guard nije složen proces i traje minimalno vremena, čak u odnosu sa svojim velikim bratom Body Glass garde. U prosjeku 30 minuta da završi poliranje tijela. Koristeći Silan Guard da vrati originalnu sjajni izgled boje i dalje ga štite.

Za komentare kupaca pored osobine specifične za proizvođača, tečno staklo Silan garda ima odlične antistatički učinak. Većina kupaca se savjetuje da ne pranje automobila nakon primjene za 2-3 dana, a bolje od 7 dana, to znači bolje držanje na površini.

Kako se prijaviti Silan garde karoserije

Tipično, tijelo poljski traje najmanje sat vremena, a novac ne daje uvijek očekivani učinak. Nakon nanošenja nokte trebate brzo obrišite površinu, temperatura i mnoge druge nijanse, dok je finiš poliranje može zahtijevati značajan napor.

Što se tiče tečnost staklo Silan garde, proces primjene je vrlo jednostavna. Prvi i osnovni zahtjev proizvođača je da prije nanošenja tijelo automobila treba da se oprati i osušiti iz vode. Čak i veći učinak može se postići uklanjanjem mehaničkim plaka i granulacija kroz veštačke gline iz Willson. Za komentare kupaca Silan garde, nanesite tečni staklo je bolje na temperaturi 25-30 C, izbjegavanje direktnog izlaganja suncu.

Nanesite jednokomponentno tečnost Silan stakla garde na tijelo je bolje u nekoliko faza u određenim dijelovima (blatobrani, haube, vrata, krov). Na taj način ćete izbjeći neugodnosti tokom finišu poliranja. I tako, kakva je procedura za poliranje tijelo sa silan garde. Prvi korak je brisanje suhom krpom površinu, neka kao primjer, ovo će biti prednje krilo automobila, čime se uklanjanje prašine i sitnih čestica.

Nošenje strane zaštitne vinil rukavica, uzme aplikator i primijeniti obilno da tečnost Silan staklo garde. Ne vrijedi čuvanje vozila, te je bolje primjenjuje po cijeloj površini napomenu applicator.Please da aplikator ima dvije strane, jedan beli i drugi tamno sive boje sa mekom krpom, samo na tamno siva površina potrebno je primijeniti silan garde.
sada RUB površini tijela tečnog stakla, ne treba gurnuti dovoljno teško mokri u aplikator, ali popuniti sve površine, ne treba propustiti mjestima. Nakon nanošenja pričekajte oko 5-10 minuta da se osuši tekućine Silan staklo garde. Podloga mora biti bijela, mat nijansa – to je pokazatelj da je vrijeme da se presele u narednu fazu.

Da daju automobilu zauzet i sjajan hlad, obrišite tretirane površine Silan Guard krpom (uključeno). Ne vredi mnogo da gura, prilično lagan, kružnim pokretima na površinu. Jedna boca Silan garde dovoljno da trljati tijelo 3-4 sedan srednje veličine, ili u više slojeva za jedan automobil.

Proizvođač Willson preporučuje da ne voze na beskontaktnom potonuti u za 7 dana, u tom periodu , tečnost staklo Silan Guard će imati solidnu svojstva, u obliku zaštitni tankog filma i fiksni na površini. Duže sve uslove i zahtjeve tečnih stakla Silan Guard će zadržati svoja svojstva štite organizam tokom godine ili do 22 puta motora.

Još jedna značajna razlika i prednost tečnosti Silan sa stakla Guard Body Guard Staklo se smatra višeslojni premaz. Često, mnogi proizvođači takvih kemikalija preporučuje se nanijeti jedan sloj, inače drugi sloj ne može dati najbolji efekat ili, naprotiv da pokvari postojećih sloj. U Silan Guard, možete primijeniti nekoliko slojeva, a svaki naredni će se poboljšati samo prethodne, a samim tim i zaštita tijelo će biti nekoliko puta bolje.

Komplet cijenu Silan garde iz Willson

Silan Guard – tečnog stakla dati svijetlu nijansu originalnog limariju automobila. Kao novi i tek počinju pojavljivati ​​na automobilskom tržištu, cijene mogu biti vrlo nepredvidljiv. Prema podacima proizvođača Willson, za Europu tržište najniža cijena tečnog stakla Silan Guard bi 1990 …, iako u nekim prodavnicama mogu prodati za 4000 ….

U poređenju sa drugim sredstvima da se brinu za karoseriju vozila, novi Silan garde pobijedi, tako da je način primjene i vrijeme zadržavanja u organizmu. Kit je dovoljno jednostavan za upotrebu kod kuće. Ako odete na pranje automobila ili sto, da poljski tijelo, kao što je jednokratni postupak će koštati oko …. Za kupovinu ili nije postavljena Silan Guard rješenje za svakog vlasnika automobila, ali je ušteda sa ovim sredstvima zaštite tijela je značajna.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...