Novosti

Provocative Gel – mišljenja i cijena, gdje kupiti

Seksualna hladnoća kod žena se manifestira na različite načine. Neko ne oseća jak libido i seksualni odnos pati kao dato. Neko ima premalo maziva i koitus je problematično za oba partnera. S druge dame ne mogu doživjeti orgazam. Uz sve te probleme ima za cilj da se obrati intimni gel Provokacija (Provokativne gel).

mišljenja ljekara i kupaca na ovoj maziva je prilično kontradiktorna. Čitajući brojne negativne i pozitivne povratne informacije, da shvate, gdje istine i obmane, prilično teško. Stoga, pažljivo proučavali opis lijeka, sastav, upute za korištenje -. Na temelju primljenih informacija, mi ćemo odgovoriti na najčešća pitanja o Provokacija

Ne ustručavajte se i ne trpi Provokativni gel

Ako se žena suočava sa problemom seksualnog hladnoća, nije potrebno da se stidi. Nepotrebno je tolerirati ovo stanje, jer ništa dobro neće. Nedostatak zadovoljstva od seksualnog odnosa dovodi do toga da je žena stalno nastoji da “otmazatsya” od njega. Rezultat su problemi s partnerom (pa čak i odvajanje od njega), a mnoge od bolesti povezanih sa apstinencije.

Gel Entrapment intimni lubrikant, što može pomoći da se poboljša seksualni osjetljivost za žene i muškarce.

Redovan seks je potrebno za žene da održi normalan nivo hormona i stabilna mentalnog stanja. Toliko očigledno kada se simptomi seksualnog hladnoću treba primijeniti droge krema vrstu provokacije -. Oni su u stanju da stimulišu libido i poboljšati seksualno uzbuđenje ženski

multikomponentnim Provokativni gel

Intimni gel sadrži prilično komplikovana višekomponentnih sastav. Svi sastojci nećemo opisati jer bi uzeti previše vremena. Navedite najvažnije.

prirodni i sintetički vosak maziva.

To je glavna komponenta koja čini manjak žena maziva proizvedenih tokom seksualnog uzbuđenja. U tekstura je identičan vagine, kao i zbog činjenice da je lijek je dodan u destiliranu vodu, supstanca ispada nije ljepljiv i sušenje za 15-20 minuta (da se, nakon seksa, nema potrebe za pokretanje na tuš oprati tragove droge).

glicerinom.

Dokazano je da mnoge žene pate od sindroma seksualnog hladnoću, imaju previše suhu kožu genitalija. To uzrokuje nelagodu, peckanje i stezanje. Žene ponekad čak i bolno tokom odnosa. Glicerin je ublažavajući komponentu, zbog čega je navlaženu kožu seksualnih organa. Osim toga, to će biti prijatno i za žene i muškarce.

Kofein, menta ​​p>

Ove dvije komponente imaju tonik efekt, jače uzbuditi ženu. Oni malo iritirati živce genitalnih organa (osjetio lijep i cool). Tokom odnosa, žena je više osjetljiva na dodir partner joj orgazam je pojačan nekoliko puta.

To je greška pretpostaviti da je droga je umjetni hormon. Ako su oni bili tamo, alat se smatra medicinski, da imaju mnogo kontraindikacija i nuspojava. Da ga kupi da bi bilo moguće samo u apotekama na recept. U stvari, u Provokacija hormona ne, on ima jednostavan sastav, može se koristiti bez medicinske svrhe.

Međutim, dokazano je da prilikom upotrebe stimulacija prirodnu proizvodnju oksitocina, dopamina, serotonina, endorfina. Činjenica da stimulativne mazivo vam omogućava da uživate u seksu, a kada uzbuđeni, ovih hormona su aktivno proizvodi tijelo žene.

nekim mišljenjima žene se žale da je savjet dobar, ali cijena je previsoka. Zaista, troškovi alata je prilično velika, ali ne previše previsoke. Prosječna cijena 990 … po kutiji. U radnji ili apoteci možete pronaći još jedan intimni kremu ili mast malo jeftinije – 300-400 RUB. Ali njihov sastav je bilo dosta hemije (što je nesigurno), ili oni imaju neekonomičan upotrebu. Provokacija sa jakim sastavom i jedan paket je dovoljno za dugo vremena, tako da je cijena vrlo povoljna.

Kako koristiti podmazivanje Provokativni gel

Upute za upotrebu krema je izuzetno jednostavan – to je potpuno isti kao i bilo koji drugi mast da stimulišu seksualno uzbuđenje žene. Dozvoljeni su dva načina za korištenje:

  • Način # 1: prije početka seksualnog kontakta potrebno pogodio malu količinu gela na penisu ljudi, razmažite ga po površini, sačekajte 7-10 minuta, kada će alat početi u, i počinju da imaju seksualne odnosa.
  • Način dva: prije početka seksualnog kontakta potrebno pogodio malu količinu gela na dlanu i distribuira preko površine genitalnih organa žena, droge počinje da djeluje nakon 7-10 minuta, a zatim možete početi da imaju seksualni odnos.

Kako da ne padne za mamac prevaranti?

Ovo pitanje je relevantno jer sada imamo slučajeve lažnih gel provokacije. Prije kupnje, pobrinite se da prije nego što originalan način. To su glavne karakteristike ovog gela za intimnu upotrebu:

  • Komercijalni naziv: Provokativna Provokacija ili gel
  • Oblik: krema
  • Glavna svrha: maziva, povećanje seksualnog uzbuđenja kod žena
  • Trajanje: počinje raditi u 7-10 minuta nakon nanošenja, a efekt traje do postizanja orgazma
  • Pakiranje: crvena kutija, unutra crvene cijevi s crnom kapom
  • Pakiranje: 50 ml
  • Proizvođač: OOO “Laboratorija Get” Evropa
  • Cijena: 990 rubalja (prodaja na službenoj web stranici)

Potreban vam je originalni alat, savjetujem vam da naredi droge na službenoj web stranici proizvođača. Tu možete vidjeti cijeli popis komponenti u sastavu, preuzeti priručnik i pročitati u realnom mišljenja o gel.

Da rezimiramo: u modernom svijetu, gotovo svi problemi su u vodi. Žene nije potrebno da se povuče u sebe, u očaj, da biste prekinuli vezu samo zbog smanjenog libida ili nedostatak seksualnog uzbuđenja. Savjet zaista pomaže da uživaju u seksu. Cijena je prilično razumno, kontraindikacije i neželjeni efekti kada se koristi ispravno ne dolazi.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...