Odricanje

Odricanje

Informacije sadr啪ane na ovoj web stranici su namijenjene samo izri膷ito obrazovne svrhe. Savjeti, ideje i pogledi izneseni na Stranici ne bi trebali slu啪iti kao zamjena za pravim savjetima lije膷nika.

Iako su autori i izdava膷i nastojali osigurati da informacije sadr啪ane na ovoj web stranici budu to膷ne, priroda znanstvene teorije i analize dodataka zna膷e fluktuaciju i promjenu. Stoga ne mo啪emo jam膷iti potpunu to膷nost 膷injenica uklju膷enih u ovu web stranicu.

Kao rezultat toga, ni autori niti izdava膷i ove web stranice ne bi smjeli biti odgovorni za bilo koji nedostatak, nedovr拧eni ili datirani materijal.

Nadalje, autori na ovoj web stranici ne膰e biti odgovorni za situacije u kojima 膷itatelj dobiva razli膷ite rezultate od uporabe kemikalije nego 拧to je prikazano unutar vodi膷a. Budu膰i da vanjske varijable i pojedini 膷imbenici 膷esto mijenjaju djelotvornost bilo kojeg dodatka, rezultati mogu varirati.

Odricanje od odgovornosti:

Pri 膷itanju ove internetske stranice preuzimate sve rizike povezane s kori拧tenjem navedenih savjeta, podataka i prijedloga, s punim razumijevanjem da ste isklju膷ivo odgovorni za sve 拧to se mo啪e dogoditi uslijed stavljanja tih informacija na bilo koji na膷in, bez obzira na tuma膷enje savjeta.

Stranica: pravna izjava o odgovornosti i odgovornost odgovornosti

Web mjesto je web mjesto koje slu啪i za pru啪anje sveobuhvatne analize, vodi膷a i recenzija za najpopularnije dodatke koji se prodaju diljem svijeta. Zbog pove膰ane potro拧nje i rizika od konzumiranja dodataka 2018. godine postalo je bitno da mi, kao organizacija, jasno objasnimo na拧e zakonske stavove, obveze i obveze.

Priroda poslovanja u kojoj se nalazimo, obrazovanje ljudi, zahtijeva da na拧i 膷itatelji razumiju ne samo ono 拧to radimo, ve膰 i kako se ta du啪nost uklapa u ve膰i opseg ameri膷kog i me膽unarodnog prava u cjelini. Kao takav, ovaj 膰e vodi膷 sadr啪avati zakonske obveze, izjave i odgovornosti web mjesta.