Novosti

Handy Heater – mišljenja i cijena, da li je vrijedno, gdje kupiti?

Rovus Handy grijač će pomoći grijati stambene brzo i lako, jer je ovo grijanje koristi instalacija na zid i priključen na konvencionalni utičnicu. Jasan i jednostavan digitalne kontrole, tajmer će pomoći da se program – off grijač za 12 sati. U slučaju kvara na uređaju ili greške u mreži prekidač će vas spasiti od neugodnih posljedica. Snaga grejača grijač Handy Rovus 350 vati i omogućava vam da se postigne ugodnu temperaturu bez spaljivanja kisika i isušivanje sluzokože u ljudskom tijelu.

To je vrlo važno za obitelji s djecom i kućni ljubimci. Ergonomski dizajn razvijen u posebnim laboratorijima, na raspolaganju za različite namjene. U uredu, u vikendici, vrtić, kupatilo, u svlačionicu saune, trgovine u područjima u kojima je važno održavati stabilan i udoban opreme, to će uklopiti u bilo kojoj prostoriji. Element grijanja u bojleru grijača Handy Rovus je napravljen od sigurne keramike. Plastično kućište nije sklon grijanje. Svi ovi faktori mogu postati ključ za toplinu i udobnost u kući!

 • Automatizacija, štiti od pregrijavanja i padovi napona u mreži.
 • Ekonomično El -. 350 W., neće uništiti kućni budžet, ali će dati ugodan razgovor u toploj prostoriji
 • jednostavnost i pouzdanost elementa grijanja koji mogu zadovoljiti i kolege u udobnom uredu postavljanje dugi niz godina.

grijalica “handy Heather NOVUS” može postati prijatelj i pomagač, zaštitnik i čuvar iz okrutnog mrazeva i hladnog vremena!

 1. Kompaktan, snažan, niska razina buke, visok nivo zaštite.
 2. Auto-zaštite.
 3. Izbor režima brzine.
 4. jednostavnost instalacije i veze.
 5. mogućnost podešavanja temperature u rasponu od 15 do 32 stepena Celzijusa.
 6. 12 satni timer sa mogućnošću programiranja red -. On-off
 7. Kompaktna veličina omogućuje vam da lako nositi uređaj iz sobe u druge prostorije, ako je to potrebno.
 8. prikaz (model digitalni led) će vam pomoći u upravljanju grijača.
 9. Wall Mount štedi prostor u sobi.
 10. OL>

  Gdje kupiti Handy grijača i njegove tehničke karakteristike

  Preporučujemo vam da kupite grijača Handy Rovus samo na zvaničnom sajtu proizvođača, cijena grijača “handy Heather” je samo …

  Da bi, morate ići na web stranicu proizvođača i tamo ćete naći narudžbenicu u kojem trebate unijeti ime i telefonski broj u međunarodnom formatu. Nakon toga ćete obratite se operatoru za dobijanje adrese isporuke i savjetovanje. On će odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi cijene, aktuelne akcije i popusti, savjetovati o novim kompanijama.

 • Timer: elektronski;
 • Kategorija: topline oduška grijači;
 • električne energije od 350 vati;.
 • pregrijavanja zaštite: automatski;
 • Napon mreže: 220 volti;
 • Control sistem: elektronskog sistema;
 • Sposobnost da se prilagodi topline: bezstepenom (koraku) prilagođavanje, u rasponu temperatura od 15 do 35 stepeni Celzijusa;
 • Prisustvo termostata: Electromechanical termostat;
 • mogućnost prebacivanja načina:. Dva režima

grijača Handy Rovus povoljno na modele ovog tipa na tržištu. Povezivanje svoje nade sa ovim grijača, ne bi trebalo brinuti o približava hladno vrijeme. Štedi novac će osigurati razumnu cijenu, pouzdan dizajn i ekonomičnu potrošnju električne energije.

Vrste električnih grijača Handy grijač

Često vlasnici kuća zemlje suočavaju poteškoća grijanje svojih domova, jer da bi mnogi od njih nisu povezani na bilo koji Centralno grijanje ili čak plin. Onda je alternativa postaje električne energije i, kao posljedica toga, postoji mogućnost grijanja pomoću električnih grijača. Mnogi od njih može poslužiti kao dopuna baterija Centralno grijanje, kao što su grijanje Handy grijač Rovus!

konvekcija grijalice

Jedan od najčešćih načina na raspolaganju električno grijanje. Princip rada je jednostavan. Hladan zrak iz prostorije slobodno ili prisilno ulazi u grijanje uređaja, gdje se zagrijati na određenu temperaturu i vraća se u sobu. Takve grijači su opremljeni zapornim sistem koji se aktivira ako je zrak se zagrijava na podešenu temperaturu. Ali imaju nedostatak – zbog stvorio temperaturne razlike blizu plafona i poda, što povećava cirkulaciju prašine u zraku. Takve grijači su često instaliran u domovima i poslovnim zgradama.

 • Za: relativno niska troškova, efikasnost, sigurnost, brzo zagrijavanje prostorija;
 • Mane:. Apsorpciju kisika, cirkulacije prašine u sobi

Grijači

Ovi kompaktni grijalice rade na principu kretanja vazdušne mase pomoću ventilatora. Zrak u njima se grije na vruće zavojnice ili keramički element. Prvi su jeftiniji, ali element grijanja su spali kisika i suvog vazduha. Drugi nema takve mogućnosti, ali su skuplji. Posebno snažan grijači nazivaju vreli. Često ove vrste grijača je jedini način grijanja privatne kuće.

 • Prednosti: niski troškovi, kompaktnost, brzo zagrijavanje zraka;
 • Mane:. Niska vatra, buka iz ventilatora

akumulatori toplote H4>

Ovo je relativno nova vrsta uređaja za grijanje, koji je postao popularan sa uvođenjem različitih tarifa za grijanje u dnevne i noćne. Ovaj uređaj kuće grijati tokom perioda niskih aktivnosti i opterećenje na mrežu, a zatim isključiti iz napajanja i odaje toplotu. Ova opcija je korisna za grijači instaliran gdje grijanje prostora je kruto gorivo. Rezervoar pruža toplotu na period utovar goriva i odmah nakon sagorijevanja, i upija u vremenu kada postoji višak topline. Ova metoda smanjuje ljudski angažman u sistemu Autonomne grijanja.

 • Prednosti: efikasnost, sposobnost održavanja jedne temperature, smanjenje troškova goriva
 • .

 • Mane:. Velikih dimenzija i pristupačne cijene

Električni

Ova vrsta grijača je simbioza električnih grijalica sa ventilatorom. Unutar takvog uređaja je ili spirala, ili metalnim nitima. Često električne grijalice okupljeni u ventilaciju i klimatizaciju. Takvi objekti često zagrijati velikih industrijskih objekata, ali i za ugradnju u privatnim kućama, oni su također pogodne. Kako bi se uravnotežila temperaturna razlika između stropa i poda, često u sobe su instalirani s stropni ventilatori koji pomažu osim da uštedite novac na grijanje.

 • Prednosti: relativna kompaktnost, jednostavnost instalacije, mogućnost zagrijavanja velikim površinama;
 • Mane:. Buka, velike temperaturne razlike između zraka iznad poda i plafona, na suhoću zraka

Davanje prednosti na jedan ili drugi oblik električnih grijača, fokusirati na područje koje želite grijati i koliko često sobi će biti ljudi. Rovus Handy grijač je idealan za grijanje stanova, poslovnih prostora i garaža!

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...