Dietonus - mišljenja, cijena, gdje kupiti, sastojaka, kako to funkcionira?
Novosti

Dietonus – mišljenja, cijena, gdje kupiti, sastojaka, kako to funkcionira?

biljni preparat Dietonus – kompleks aktivnih

sastojaka zatvorena u tri različite kapsule akciju. Radi u skladu sa bioritmu ljudskog tijela, a samim tim i prirodno pomaže da se poboljša metabolizam, probavu i proces sagorevanja masti. Lek je pogodan za muškarce i žene različitih dobi.

Sastav Dietonus

akciji lijek za mršavljenje

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Dietonus zbog članova u kapsulama aktivne komponente. U paketu znači tri različite boje i sastav kapsule: bijela, plava i crvena. Bijelo je odveden u jutarnjim satima, plavi u večernjim satima, a crveni u popodnevnim satima. Za procjenu efekat cijelog kompleksa, važno je uzeti u obzir sastav svake kapsule.

Bela kapsula “Dietonus” sadrži:

 • ginseng – poboljšava vitalnost, povećava cirkulaciju krvi, čisti sudove od holesterola, jača imunitet;
 • kofeina – efikasnost povećava, smanjuje apetit, pomaže da se razgrađuju masti, ima blagi protiv grčeva i diuretski efekat;
 • guarane – Energetik, omogućavajući da se podigne fizičke aktivnosti i efikasnijeg korištenja energije;
 • sinefrin – utire put za efikasno dekolte lipida, smanjuje emocionalnu napetost i povećava izdržljivost;
 • kurkuma – bogato esencijalnim uljima, fitoncidi i antioksidanata. Sprečava taloženje masti i stimulira metabolizam, normalizira razinu glukoze u krvi, bori žudnju za slatkišima.

Fluorescentna crveni sastav kapsule:

 • L-karnitin – poboljšava emocionalnu pozadinu, pomaže da se koncentrirate;
 • Cayenne paprika ekstrakt – ubrzava protok krvi, pročišćava krv, hrani ćelije minerala. Poboljšava dotok kisika do ćelija;
 • yohimbine – potiče cirkulaciju krvi, otupljuje apetit, ne dozvoljava masti da se apsorbuje i da se akumulira u tijelu;
 • L-teanina – radi na poboljšanju raspoloženja i povećanje emocionalne stabilnosti;
 • Forskolin – supstance koja olakšava sintezu proteina i rast mišićnog tkiva. Stanjuje krvi i normalizuje pH želuca.

Sastav plava kapsula Dietonus:

 • ekstrakt zelenog kafa je aktivno uključen u metabolizam lipida i spaljivanje masti. Ona ima antioksidativna svojstva, štiti jetru, tonove;
 • algi pročišćava tijelo, poboljšava funkcije štitnjače, poboljšava stanje krvnih sudova;
 • spirulina pokvari loš kolesterol, uklanja teške metale iz organizma, poboljšava imunitet i promovira brze probave;

  Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

 • Valerian – umiruje i bori se protiv povećan apetit u večernjim satima;
 • Gardinia – svoje voće sadrže puno pektina i organskih kiselina, koja poboljšava probavu i borba sa apetitom

.

Dodatno, svaka kapsula je obogaćen vlaknima, omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Sastav Dietonus pokazuje kako duboko droga utiče na problem viška kilograma i riješiti ga sa više strana. Ovaj normalizaciju probave, metabolizma, proizvodnju hormona i detoksikaciju. Paralelno s tim, poboljšanje imunološkog sistema, endokrini sistem, jača krvne žile, mišiće, normalizira kiselost želuca. Sve ovo je važno ne samo za mršavljenje, već i za poboljšanje ukupnog zdravlja. I nedostatku hemijskih komponenti povećava sigurnost lijeka.

Indikacije i kontraindikacije za upotrebu Dietonus

proizvođača na listi

kontraindikacija za korištenje Dietonus ukazuje pojedinačnih netolerancije, trudnoće i dojenja. Starost i stepen gojaznosti nije bitno.

Indikacije za upotrebu:

 • višak kilograma, pretilost;
 • visok nivo holesterola;
 • opijenosti i zguru tijela;
 • sedaternog načina života;
 • stres i emocionalna iscrpljenost;
 • umor.

Paralelno s drogom mršavljenja je naznačeno da popuni u ishrani pektin, vitamine, minerale i kiseline.

uputstva Upotreba Dietonus

Svaka kapsula “Diaconos” uzmi sa hranom i sprao sa malo vode. Glavna stvar da posmatra jednu dozu i vrijeme dnevni unos.

Ovdje je dijagram aplikacije:

 • bijele kapsule ujutro sa doručak, između 8:00-11:00;
 • crvena kapsula: ručak, 12:00-15:00;
 • plava kapsula:. Uz večeru 17:00-20:00

stopa mršavljenja jednak 1 mjesec. Sa ozbiljnim stopa gojaznosti nastavi ili se ponavlja nakon 2 tjedna.

Cijena Dietonus kako kupiti

Da kupim kapsule Dietonus u službenom online trgovine proizvođača. Evo tekuće cijene, dionica odobren certifikate i druge dokumentacije.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Za naručivanje proizvoda u redu, ili kontaktirati Manager.

Razvod ili istina

droge Dietonus je nov, nije poput drugih mršavljenja droge. Ona se zasniva na aktivnim sastojcima, postupajući u skladu sa životnim ciklusima čovjeka. Dugo je potvrdio činjenicu da je ljudsko tijelo sve interne procese podliježu sezonalnosti u zavisnosti od doba dana i noći. Ujutro organa i sistema aktivno rade, dan su na vrhuncu, a navečer njihov intenzitet je oslabljen, apetit se umanjilo i postoji nakupljanje masti i vode u tkivima.

bogati sastav i prirodnih sastojaka govore u prilog droge, ali kako će tijelo reagirati na takav sastav, teško je reći. Sudeći po mišljenja, kapsule rad i učinak.

Marina, 35 godina,: Dobar proizvod, ton na visini, sagorijevanje masti, raspoloženje dizala i općenito nema nuspojava! Zadovoljan sam.

.

Teresa p, 60 godina,: U starijih, takođe, žele da izgledaju dobro. Dietonus ja postanem kapsule ljepote. Moje oticanje je nestao, aktivnost se pojavio i par kila sam izgubio, tako da smo sada mnogo više veseli.

39 godina Ioannina,: Kao prvo, primijetio sam da je nalet energije u pratnji umereno apetit. Unesenih kalorija manje energije i bilo dovoljno za sve. Izgubila 4

kilograma. Jako sretan.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...